EKEY:n hallitus esittäytyy

YHTEISTYÖSSÄ ON VOIMAA!

Eläinsuojelutyöstä Etelä-Kymenlaakson alueella huolehtii vapaaehtoistyötä tekevät aktiivit. Voit tutustua EKEYn hallitukseen tästä. Mitä ikinä mieleesi tuleekaan, älä epäröi kysyä: soita, tekstaa tai lähetä meille sähköpostia!

Pyrimme vastaamaan kello 09 - 22 välisenä aikana. Mikäli et tavoita meitä puhelimitse, voit jättää meille viestiä sähköpostitse, tekstiviestinä tai yhteydenottolomakkeella.


  Lotta

  Hallituksen varapuheenjohtaja


  Olen Lotta,

  Työskentelen Ruotsinlaivalla.

  Vapaa-aikani menee kahden tyttären kanssa touhuillessa, ystäviä treffaillessa sekä vapaaehtoistöissä eläinsuojelun parissa.

  Eläinten hyvinvointi, siinä missä ihmistenkin hyvinvointi on minulle tärkeää.

  Ja pyrin parhaani mukaan auttamaan siellä missä apua tarvitaan.

  Hallituksen varapuheenjohtajan työn lisäksi toimin yhdistyksessä kirppis- ja tapahtumatiimissä.


  Sari

  Yhdistyksen sihteeri


  Tässä Sari ja arkipäivisin pyöritän yhtä opintotoimistoa täällä Kotkassa.
  Vapaa-aika menee puuhastellessa kotona kahden kissan kanssa (molemmat aikuisina eläinsuojeluyhdistykseltä minulle tulleita), viettämällä aikaa ystävieni kanssa sekä harrastamalla tätä yhdistystoimintaa sihteerin ominaisuudessa.
  Kun aika antaa periksi harjoittelen myös hopeakorujen tekemistä ja neulomista.
  Eläinten hyvinvointi on tosi tärkeää, siksipä olenkin tässä toiminnassa mukana suurella sydämellä.


  Sini

  Hallituksen varajäsen


  "Hei! 

  Olen Sini,työskentelen siistijänä ja samalla opiskelen oppisopimusopiskelijana. Kotona kiireisenä pitää kaksi alle kouluikäistä lasta, kolme Ekeyn kautta adoptoitua kissaa, koira, liskot, kalat ja hämähäkki, sekä hoitokissat. 

  Ekeyn toimintaan päädyin mukaan ensimmäisen kissan adoption myötä aloittaen aktiivina ja "herppiasiantuntijana", nykyään toimin lisäksi myös hygieniavastaavana, sijaiskotina, sekä hallituksen varajäsenenä. Vaikka yllämainitut vievätkin lähes kaiken aikani, ehdin toisinaan myös vetäytymään sohvannurkkaan piipertämään käsitöitä :) "  Satu

  Yhdistyksen puheenjohtaja


  Olen Satu keski-iän hieman ylittänyt epäsäännöllisen säännöllistä 3-vuorotyötä tekevä sairaanhoitaja.
  Minulla on neljä omaa kissaa ja yksi sijaiskotikissa eläinsuojeluyhdistyksen kautta. Eläimet ovat aina kuuluneet osaksi elämääni. Minulla on ollut koiria , undulaatteja, kääpiökaneja sekä kilpikonna aiemmin ennen kuin kissat astuivat elämääni.
  Eläinten hyvinvointi ja auttaminen on lähellä ❤️
  Tämä harrastus on tällä hetkellä ainoa , johon vapaa-aika riittää ja hyvä lisä siihen , että autan työkseni ihmisiä 🙂  Paula

  Hallituksen jäsen


  Olen Paula,

  Työskentelen laboranttina metsäteollisuudessa. Vapaa-aikani käytän eläinsuojelun loukutus- ja kuiskaustehtävässä. Liityin myös sijaiskotitiimiin. Toivon jonain päivänä voivani toimia itsekin sijaiskotina. Eläinsuojelutyö on todella palkitsevaa ja hyvinvoivat kissat saavat mielen iloiseksi huononakin päivänä.  Mia

  Hallituksen Jäsen


  Olen Mia, pienestä pitäen Mimmiksi kutsuttu terveydenhuoltoalalla työskentelevä eläinrakas ihminen.

  Meillä asustaa minun ja mieheni lisäksi viisi kissaa ja kaksi koiraa. Lapset asuvat jo omillaan ja olen myös tuplamummo ❤️ Toimin myös sijaiskotina ja tälläkin hetkellä meillä on emo kolmen pennun kanssa opettelemassa elämää.
  Vapaa-aika menee lapsenlapsien, eläinsuojelutyön sekä opiskelujen parissa mukavasti. Olen yhdistyksen kannatustuotevastaava sekä yksi varainkeruutiimiläisistä.

  Yhdistyksessä ja hallituksessa toimiminen on upea tapa auttaa kodittomia eläimiä 😻