"Näkymättömät kasvot" -sivut ovat avautuneet

31.05.2021

Näkymättömat kasvot 

Etelä-Kymenlaakson eläinsuojeluyhdistyksen "Näkymättömät Kasvot" on dokumentaarinen projekti eläintalon kamppailusta arjessa, joka starttaa EkeyTV -nimisellä YouTube kanavalla 13.6.2021 alkaen. 

Sarjaa esitetään kahden viikon välein sunnuntaisin kello 20. Sarjan esittäminen alkaa kesäkuussa ja päättyy joulukuussa. 

Dokumentaariseen videosarjaan on osallistunut mittava joukko eläintalon arkea pyörittäviä ihmisiä ja asioita. Sarjan tarkoituksena on sukeltaa siihen avoimeen arkeen, johon yleisö ei ole koronarajoitusten vuoksi vielä valitettavasti päässyt tutustumaan. Sarjaa on kuvattu sydäntalvesta alkukesään ja sarjasta vastaa Ekey-Tuotanto, joka koostuu EKEYn markkinointitiimistä. 

Näin seuraat sarjaa

Sarjalle on varattu EKEYn sivuilla oma osionsa, johon jaksokuvaukset päivittyvät jakson julkaisupäivämääränä. Sarja julkaistaan EkeyTV -nimisellä YouTube kanavalla, joka on EKEYn virallinen videokanava. EkeyTV löytyy myös Facebookista sivuna ja Instagramista ekeytv -nimisenä sivuna. Käy siis ottamassa kaikki haltuun, jaamme kuvamateriaalia myös näissä kanavissa!

Sarjan jaksot julkaistaan aina Ekey-verkkosivustolla sunnuntaisin klo 20, kahden viikon välein. Pysy siis viritettynä näille sivuille. 

Käy klikkailemassa tykkäykset!

---

Päivitetty 31.5.2021