Meripäiväparaati 2020!

22.07.2020

Tehdään yhdessä hyvä työ!

Etelä-Kymenlaakson Eläinsuojeluyhdistys ry osallistuu tänä vuonna meripäiväparaatiin poikkeuksellisissa oloissa: varsinainen Meripäiväparaati järjestetään videoparaatina. Poikkeukselliset järjestelyt johtuvat koronaviruspandemian aiheuttamista rajoitustoimista - Kotkan Meripäivät vuodelta 2020 on kokonaan peruttu. 

Tänä vuonna videolta paljastuu, että uljas Takku-Katti on päättänyt kirjoittaa pullopostin EKEYn aktiiveille. Pulloposti löydettiin rantasiivousprojektin yhteydessä ja viesti oli hyvin selvä: Tehdään yhdessä hyvä työ ja autetaan aina heikompia! Yhdistyksen kapteeni ottaa Takku-Katin kirjeen vastaan ja lupaa kunniasanalla toteuttaa Takun määräykset! Takku-Katti seilasi kirjeen kirjoittamisen jälkeen kesäksi vielä maailman merille - ja palaa jälleen syksyllä takaisin Kotkaan.  

Etelä-Kymenlaakson eläinsuojeluyhdistys haastaa kaikki mukaan tekemään yhdessä hyvää työtä hädänalaisten eläinten vuoksi! Kaikki apu on erittäin tervetullutta ja pienestäkin auttamisesta muodostuu suuri hyöty. 

EKEY kiittää nöyrästi videon toteutukseen osallistunutta Suomen Merimuseota ja s/s Tarmon innokkaita oppaita! Ohessa pääset näkemään meripäiväparaativideosta pidemmän version. 

Tehdään siis yhdessä hyvä työ!

#yhteistyössä on voimaa 

#tehdäänyhdessähyvätyö 

#ekey