Hei, olen kissakuiskaaja Sulo!

02.01.2021

Kissakuiskaaja Sulo esittäytyy❣️

Sulo on valkoinen kissa, mustin merkein varustettuna.
Ikää pojalla on kaksi vuotta, ja hän on suuren kokonsa mitalla täyttä rakkautta.
Sulon oma koti on yhdistyksen sijaiskodissa.
Sulolla on neljä vakituista asuinkumppania, kaikki tyttöjä.
Kyllä pojan siis kelpaa!

Tämä hurmaava kollipoika noutaa keppiä, tulee kutsusta paikalle ja on ensimmäisenä ovella vastassa - tulee kotiin kuka tahansa.
Kiitollisuutta hän osoittaa hyppäämällä omistajansa reppuselkään. Välillä me mietitään, onkohan Sulo-poika ollut edellisessä elämässään koira?
Tällä hupsulla kollilla on tapana myös osallistua kahvipöytäkeskusteluihin hyppäämällä keskelle kahvipöytää ja tiputtamalla leluhiiri vieraan kahvikuppiin.
Sulo on aikoinaan eläinsuojeluyhdistykseltä neljätoistaviikkoisena adoptoitu kissa.
Sulon elämä alkoi vaikeasti ja hän sisaruksineen oli eläinsuojelutiimin pulloruokinnassa ensimmäiset elinviikot.
Välittömästi Sulon muuttaessa omaan kotiin hänen sosiaalisuus pistettiin merkille. Sulon koti toimii EKEYn sijaiskotina. Toinen toistaan arempia, elämän runtelemia kissoja on tullut ja mennyt tässäkin sijaiskodissa.
Sulolla on ollut suuri rooli ihmisten apuna sosiaalistaa arkoja kissoja; Sulon rooli on siis luoda kontakteja toisiin kissoihin. Kollipoika kärsivällisesti odottaa viikkoja sijaskotihuoneen ovella. Ensin suljetun oven, sen jälkeen verkko-oven takana. Arat kissat ryömivät päivä päivältä rohkeammin esiin piiloistaan moikkaamaan Suloa. 

Olemmekin antaneet Sulolle hienon tittelin kissakuiskaaja. Sulon palkka on se päivä, kun ovi hänen ja sijaiskotilaisten välillä aukeaa - poika pääsee tutustumaan kodittomiin kissoihin kunnolla. Sulo on ottanut roolinsa vastaan innokkuudella. Hän pesee, leikittää ja näyttää kesyn kissan käytösmallia sijaiskotilaisille. Tällä hetkellä Sulon koulutuksessa on emo viiden pentunsa kanssa. Vilskettä ja tottelemattomuutta on havaittavissa.
Kissakuiskaajaa se ei häiritse.
Kokenein ottein hän hoitaa pentuja kun omiaan.

Kiitos Sulolle ja Sulon omille ihmisille hienosta työstä mitä olette tehneet yhdistyksen kissojen hyväksi❣️
Tarinassa mainitut pennut Liinu, Tiinu, Leenu, Hupu ja Lupu löytyvät "Kotia etsivät" -osiosta.
Kissakuiskaaja Sulo ei sen sijaan etsi kotia!