Kiitos synttäreistä!

30.07.2021

WOW mikä päivä! 

Ekeyn Eläintalon 1 Vee syntymäpäivät vietettiin aurinkoisessa kesäsäässä Eläintalon pihapiirissä. Vierailijoina eläinten ystäviä riitti koko päivän. 

Aamupäivä alkoi iloisella musiikkiesityksellä Markun ja Kassun kanssa. Kassu hämmästytti meitä mielettömillä taikatempuillaan ja ilostutti lapsia ilmapallohahmoilla. Te olette upea duo! 

Kirjailija Petri Pietiläinen piti hienosti kirjallisuuspisteen hallussa. Tämä mies ei sanattomaksi jää ja hän omaa vankan tietotaidon kirjallisuuden saloista. Mahtava persoona! 

Kahvitarjoilusta huolehtivat Minna, Kirsi ja Arja. Kahvia ja pullaa riitti koko päivän ja kotiin viemisiksi leivonnaisia sekä raparperimehua. 

Kannatustuote ja kirppisteltassa hääräsi Sanna sekä Tuija. Vieraat tekivät löytöjä. 

 Yhdistyksen infopisteellä vieraita vastaanotti Ekeystä Sari. Saimme uusia jäseniä ja vapaaehtoisia mukaan toimintaan. 

Eläintalon ovella "sisäänheittäjänä" toimi Ekeystä Lotta ja talon sisällä kissoja esitteli Ekeystä Suvi, Satu ja Paula. 

Kassalla istui aina iloinen Mimmi Ekeystä. 

Takku-Katti hääri mukana menossa omana ihastuttavana itsenään. 

Suuri kiitos kaikille vapaaehtoisille, jotka toteutitte ikimuistoisen ensimmäisen synttäripäivän Ekeyn Eläintalolla ja lämmin kiitos kaikille vierailijoille käynnistä, sekä tuesta kodittomien eläinten hyväksi. 

Kiitos yksityiselle leipuri-ihmiselle synttäripullista. 

Kiitos Gluteeniton leipomo Geisarinna siitä että kahvitarjoilussa pystyttiin huomioimaan myös eri ruokavaliot.  Olette upeita ihmisiä kaikki ! KIITOS🙏❣️ 

Päivän kääntyessä iltaan oli havaittavissa eläintalon asukkaissa lievää väsymystä