Ihan huikeeta!

05.07.2021
Kuvassa Sauli, entinen kulkurikissa totuttelee vielä säännöllisiin ruokailuaikoihin ja lämpimään unipesään Ekeyn Eläintalolla.  Sauli on rohkaistunut jo niin kivasti että pääsee piakkoin kotia etsivät sivullemme.
Kuvassa Sauli, entinen kulkurikissa totuttelee vielä säännöllisiin ruokailuaikoihin ja lämpimään unipesään Ekeyn Eläintalolla. Sauli on rohkaistunut jo niin kivasti että pääsee piakkoin kotia etsivät sivullemme.

Ekeyn rahankeräyslippaiden puolivuosi tyhjennys on nyt suoritettu ja rahat toimitettu pankkiin. Josta ne käytetään kodittomien eläinten hoidoista koituviin kustannuksiin. 

Tällä hetkellä yhdistyksen hoivissa on kissoja. Lahjoittamillanne varoilla kodittomat kissat saavat mm seuraavaa:

  • - 108 säkkiä kissanhiekkaa ja matokuurin 30 kissalle. TAI 
  • - 5280 pussia kissan märkäruokaa. TAI 
  •  -Useamman kissan leikkautuksen, rokotuksen ja sirutuksen.  

SUURI KIITOS TUESTANNE❣️ 

Yhdistykselle suurimpia kuluja koituu tällä hetkellä kissojen eläinlääkärikäynneistä, matolääkkeistä, ruuasta, hiekasta ja Eläintalon ylläpitokuluista.  

Mikään virallinen taho ei tue toimintaamme säännöllisesti. Olemme saaneet Kotkan kaupungilta kaksi kertaa kertaluontoisen lahjoituksen. Viime vuonna rahalla sai maksettua puoli lavallista kissanhiekkaa, tänä vuonna reilu lavallisen. Olemme kiitollisia tästä. Muilta kunnilta/kaupungeilta toiminta-alueellamme emme ole saaneet mitään. Toivoisimme että jonain päivänä työmme nähdään sen verran tärkeänä että eläinsuojelutyö olisi tuettua toimintaa. 

 Ilman kansalaisten tukea tätä tärkeää eläinsuojelutyötä ei voisi tehdä. Olette korvaamattomia🙏❤️

Yhdistyksen jäsenet ovat toiminnallemme erittäin tärkeitä. Ekeyn vuosijäsenyys on vain 20€/kalenterivuosi. Jos et vielä tue eläinsuojelutyötä jäsenyydelläsi niin pääset näppärästi liittymään jäseneksemme verkkosivujemme kautta. https://www.ekey.fi/liity-jaseneksi/ Jäsenyys ei sido sinua mihinkään muuhun kun maksamaan 20euron suuruisen jäsenmaksun kerran vuodessa. Jäsenyys jatkuu sen aikaa kun itse haluat. 

Rahankeräyslippaiden sijoituspaikat pääset näkemään tästä linkistä.

Etelä-Kymenlaakson eläinsuojeluyhdistys kiittää lämpimästi kaikkia yhteistyökumppaneitamme❣️