EKEY suorassa lähetyksessä pe 12.3.2021

06.03.2021

EKEY suorassa lähetyksessä

Etelä-Kymenlaakson eläinsuojeluyhdistys  EKEY ry osallistuu suoraan live-lähetykseen YouTubessa Audio-Antzan kanavalla perjantaina 12.3.2021 kello 20:00 alkaen. EKEYstä lähetykseen osallistuu yhdistyksen hallituksen jäsen Lotta. Lähetys on interaktiivinen - voit osallistua ja lähettää keskusteluun EKEYlle kysymyksiä, toiveita ja terveisiä. Osallistu siis eläinsuojeluaiheiseen perjantai-iltaan - varteenotettava vaihtoehto perusperjantaille! 

Lähetyksessä keskustellaan eläinsuojelusta yleisellä tasolla. Sitä ennen kuitenkin päästämme teidät kurkkaamaan eläintalon sisuksiin alhaalla olevalla videolla. 

Mistä näen live-lähetyksen?

Pääset seuraamaan lähetystä Audio-Antzan kanavalla, johon pääset tästä linkistä. Pääset myös kommentoimaan ja osallistumaan lähetyksen aikana CHAT-keskustelussa, joka avautuu keskustelun alaosaan. Sinun tulee kirjautua sisään YouTubeen ennen osallistumista keskusteluun ja kirjautumisohjeet ovat saatavilla YouTuben sivustolta. 

Voit myös osallistua lähetykseen tekstaamalla viestin numeroon 041 728 2400 tai kirjoittamalla sähköpostia lähetykseen audioantza@gmail.com.

Kuka on Audio-Antza?

Audio-Antza on Kotkalainen nuorimies DJ-Antza, joka on vetänyt omia livelähetyksiä YouTubessa vuodesta 2020 alkaen. Antza kertoo koronapandemian raivanneen tilaa kalenteriinsa ravintolarajoitusten vuoksi, kun diskopallot sammuivat ja musiikki vaimeni. Tästä se sitten lähti! Antzan pajassa syntyi eräänä synkkänä ja myrskyisenä yönä ajatus liveshowsta, joka estää kansaa kuolemasta tylsyyteen ravintoloiden ollessa suljettuna. 

DJ Antza on erityisesti tunnettu ysäripainotteisista DJ-iltamista Kotkalaisilla tanssilattioilla, kuten myös erinomaisesta audio-osaamisesta. Audio-Antza on tehnyt myös aikaisemmin yhteistyötä EKEYn kanssa "Suuri Eläinsuojelupäivä" -tapahtumassa Karhulan Sammon Talolla vuonna 2019. 

Eläinsuojeluaihe valikoitui Antzan aiheeksi, koska hänellä on kolme kissaa ja Antza kuvaakin itseään hyvin mirrirakkaaksi! Eläinten pelastaminen ja eläinsuojelutyö ovat päivän polttavimpia keskustelunaiheita ja niissä riittääkin mielenkiintoista puitavaa koko illaksi tässä lähetyksessä. 

Tule rohkeasti mukaan keskustelemaan!