EKEY kiittää yhteistyöstä!

02.11.2020

Yhteistyökiitokset kaikille eläinsuojeluyhdistyksille ja tietoa yhdistysten toiminnasta❣️

Etelä-Kymenlaakson eläinsuojeluyhdistys toimii paikallisesti auttaen kodittomia eläimiä, mutta 
yksin siihen ei yhdistyksellä tähän olisi mahdollisuuksia.  
Onneksi toiminta-alueellamme toimii kolme eläinsuojeluyhdistystä,  yksikään näistä ei ole liikaa. Nämä kolme ovat Kaakkois-Suomen eläinsuojeluyhdistys ry, Kotkan seudun eläinsuojeluyhdistys ry ja Etelä-Kymenlaakson eläinsuojeluyhdistys EKEY ry. 

Kaakkois-Suomen eläinsuojeluyhdistys ry toimii meidän alueen lisäksi koko Kaakkois-Suomen alueella. Heidän päätoimipaikka löytyy Lappeenrannasta.

Kotkan seudun eläinsuojeluyhdistys ry ja
Etelä-Kymenlaakson eläinsuojeluyhdistys ry toimii ainoastaan Etelä-Kymenlaakson alueella.

Alusta alkaen yhteistyö eläinsuojeluyhdistysten välillä on ollut meille EKEYläisille tärkeää.
Tätä jaksammekin kansalle painottaa, kun keskustelu kääntyy alueella toimiviin eläinsuojeluyhdistyksiin. Yhteistyö on se millä saadaan hyvää aikaan!
Olemme nyt viimeisen puolen vuoden aikana tyhjentäneet lukuisia kissapopulaatioita alueellamme Etelä-Kymenlaaksossa ja olemme ottaneet talteen noin 130 kissaa. Nämä talteenotot on tehty eri eläinsuojeluyhdistysten kesken, eikä tähän riittänyt edes kolmen eläinsuojeluyhdistyksen panos! Olemme Ekeyssä turvautuneet myös lähialueiden eläinsuojeluyhdistysten apuun kissojen sijoituspaikkojen puutteen vuoksi. 

Ja hyvästä ja toimivasta yhteistyöstä haluamme kiittää julkisesti seuraavasti:
- Porvoonseudun eläinsuojeluyhdistys ry 
- Helsingin seudun eläinsuojeluyhdistys ry
- Loviisan kissatalo ry

•Kotkan seudun eläinsuojeluyhdistys on toiminut pisimpään alueellamme tehden hienoa ja tärkeää työtä kodittomien eläinten eteen.
•Kaakkois-Suomen eläinsuojeluyhdistys levittäytyi omalta toiminta alueeltaan tänne, koska heillä oli siihen mahdollisuus ja apua tarvittiin kipeästi.
•Etelä-Kymenlaakson eläinsuojeluyhdistys perustettiin koska apua alueen hädänalaisille eläimille tarvittiin vielä lisää ja alueeltamme puuttui kokonaan eläinsuoja kodittomille eläimille.

Kaikilla meillä on yhteinen päämäärä: auttaa niitä jotka apua tarvitsevat.
Toiset eläinsuojeluyhdistykset tekevät työtä vain paikallisesti (kuten Ekey) ja toisilla on mahdollisuus auttaa myös oman toiminta-alueen ulkopuolella. Sekään ei vielä riitä, että alueellamme on kolme aktiivisesti toimivaa eläinsuojeluyhdistystä. Ilman kansalaisten antamaa rahallista apua ja ruoka-apua, ei tätä vapaaehtoistyötä voisi tehdä ollenkaan.
Lahjoitukset ovat äärimmäisen tärkeitä eläinsuojelutoiminnan jatkumisen kannalta.
Kiitos kaikille tärkeälle eläinsuojelutyölle tukensa antaneille ihmisille❣️
Kiitos myös lukuisille ihmisille, jotka olette antaneet sen oikean rakastavan kodin populaatiokissoille❣️

Erityiskiitokset haluamme lähettää vielä Kaakkois-Suomen eläinsuojeluyhdistykselle kissojen sijoituspaikkojen lisäksi fyysisestä yhteistyöstä kissapopulaatioiden loukutuksessa.
Koko päivän loukutusreissut ovat rankkoja, mutta yhdessä näistä olemme hyvin selvinneet ja pienen ajan sisällä 130 koditonta kissaa on saatettu turvaan.
Kissapopulaatioita alueellamme on edelleen tuolla ulkona odottamassa apua ja mehän parhaamme mukaan tietenkin autamme!
Seuraava populaatio hoidetaan jälleen yhteistyössä paikallisten eläinsuojeluyhdistysten  kanssa.

#yhteistyössäonvoimaa
📷: Lassy Creative/Viivi