Astu EKEYn eteiseen!

07.06.2021

Astu EKEYn eteiseen ja kurkista sisään!

EKEY esittelee arkeaan uudenkarhealla Näkymättömät Kasvot - YouTube sarjallaan kesäkuusta alkaen. Pääset tutustumaan sarjassa suoraan arjen ytimeen: esittelemme katsojille mm. sijaiskodin, adoptiokodin, vapaaehtoisia työntekijöitä sekä erilaisia rutiineja. Pääsemme myös mukaan tutustumaan vaativaan loukuttamisoperaatioon sekä kurkkaamme eläinlääkärin työpöydälle - näky on kirjaimellisesti päätä huimaava!

Ilmassa väreilee päivittäin eettisiä kysymyksiä ja arjen kompromisseja. Rautaiset naiset ohjaavat tätä vastuullista junaa lempeällä, mutta kovin määrätietoisella otteella. Talo on puhjennut kukkaan ja toimii täydellä teholla vuorokauden ympäri, viikosta toiseen. 

Sarja vastaa moneen esitettyyn kysymykseen ja esittelee talon henkilökuntaa, sekä onnellista loppua odottavia asukkaita. Iloa, surua, pettymyksiä, valoa, varjoja - kaikkia elämän makuisia tarinoita, mutta eläinrakkaan ihmisen tunteenpalolla kuorrutettuna. 

Hyppää siis matkaan! Lotta, Satu, Mia, Tarja ja Sari antavat kaikkensa pienten sydänten puolesta. Tohtori Häggblom ja Suvi hoitavat timantin kovalla ammattitaidolla pienet ja heikot potilaat kuntoon ja takaisin talolle odottamaan pääsyä onnelliseen loppuun. 

Kaikki tämä on käsillä tässä ja nyt. Uusi ja ihmeellinen tarina, aikansa kasvot EKEYlle. Astu etukäteen eteiseen kurkkaamaan eläinten maailmaan, mitä talo ja sen pienet sydämet pitävät sisällään.